NaslovnicaLokalne TemeGradonačelnik...

Gradonačelnik Mirza Ganić na obilježavanju Dana škole “Mehmedalija Mak Dizdar” u Dobrinju

U Dobrinju je danas obilježen Dan škole „Mehmedalija Mak Dizdar“. Učenici i nastavnici ove škole za sve prisutne su priredili i interesantan program u kojem su predstavili različite tačke, a pored zabavnog dijela programa upriličena je dodjela diploma i nagrada, kako najuspješnijim učenicima, tako i nastavnicima i osoblju koje radi sa ovim učenicima, ali i institucijama, firmama i pojedincima koji daju podršku u radu škole. Posebna zahvalnica je uručena gradonačelniku Mirzi Ganiću i Gradskoj upravi Visoko za ogroman doprinos u funkcionisanju i radu škole. Gradonačelnik Mirza Ganić je u obraćanju još jednom ponovio kako u Gradskoj upravi i gradonačelniku sve škole u našem gradu imaju pouzdanog partnera i kako će se nastaviti ulaganja i podrška školama, koje odgajaju i obrazuju naše najmlađe i na taj način nam stvaraju bolju i ljepšu budućnost.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.