Gradonačelnik Mirza Ganić čestitao RK Bosna povodom opstanka u društvu najboljih

ISKRENE ČESTITKE SVIMA KOJI SU DOPRINIJELI OSTANKU RK BOSNE U KRUGU NAJBOLJIH

Nisam ranije pisao o sportu, ali jesam bio puna podrška. To najbolje znaju uprave klubova RK Bosna i NK Bosna. Podršku je počeo osjećati i KK Bosna, a uskoro će i ostali vrijedni klubovi u Visokom.

Danas smo osigurali opstanak u premijer ligi našeg RK Bosna što je jedan izuzetno veliki uspjeh, obzirom na teško stanje koje smo zatekli. Bilo je tu svega, jer RK Bosnu smo preuzeli na izlaznim vratima premijer lige, ali hvala Bogu uspjeli smo konsolidovati redove, izmiriti dugovanja, osigurati čvrstu podršku i ostvariti pobjede koje su nam osigurale ostanak u društvu najboljih.

Ljubav prema sportu, rad za opće dobro, podrška naših privrednika, iskrena borba igrača, bezuslovna podrška Gradske uprave, podrška navijača, marljiv i iskren rad aktuelne uprave RK Bosna donio je rezultat.

Jednom sam rekao da je naša platforma iskrena namjera bez primjesa zla i podmetanja i evo pokazali smo da pošteno, pametno i patriotski možemo uspjeti.

Iskrene čestitke i zahvalnost svima koji su na bilo koji način doprinijeli ovoj pozitivnoj priči koja je jako bitna za Grad Visoko.

Izvor FB Page: Mirza Ganić