NaslovnicaLokalne TemeGradonačelnik...

Gradonačelnik Ganić ugostio Visočanina Šefika Hasića koji BiH predstavlja na Svjetskom prvenstvu u kickboxu

Gradonačelnik Mirza Ganić danas je u svom kabinetu ugostio još jednu mladu sportsku nadu, Visočanina Šefika Hasića koji će predstavljati našu zemlju na Svjetskom kadetskom i juniorskom prvenstvu u kickboxu. – Ponosni smo na svakog našeg sugrađanina koji predstavlja naše Visoko širom BiH, ali i Europe i svijeta, a i Šefik je jedan od naših talentovanih mladih sportista koji će BiH predstavljati na Svjetskom prvenstvu u Italiji. Mi ćemo Šefika podržati u njegovom radu i daljem razvoju, a na ovaj način šaljemo poruku svim našim mladim sportistima da uvijek mogu računati na našu podršku. – kazao je gradonačelnik Ganić. Grad Visoko i gradonačelnik Mirza Ganić su podržali odlazak ovog mladog sportiste na prvenstvo, a tokom susreta obezbijeđeno je i mjesto za pripremanje u Visokom, a obećana je i dalja podrška.
Šefik Hasić je sportista iz Visokog, koji je državni prvak BiH, član kluba “Džerzelez” Kiseljak i predstavnik BiH na Svjetskom prvenstvu koje će biti održano u Italiji od 30.09 do 9.10.2022.godine. Nakon prijema, Šefik i njegov trener su se zahvalili na ogromnoj podršci koju su dobili od gradonačelnika, te su istaknuli kako je cilj na prvenstvu jedna od medalja.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.