Lokalne TemeGradonačelnik Ganić sa predstavnicima Asocijacije radioamatera u BiH

Gradonačelnik Ganić sa predstavnicima Asocijacije radioamatera u BiH

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić danas je u svom kabinetu ugostio predstavnike Asocijacije radioamatera u Bosni i Hercegovini, a sastanak je bio prilika da se razgovara o ponovnom pokretanju Radio kluba Visoko. – Predstavnici su me upoznali sa radom Asocijacije, ali i problemima koje su imali radioamateri u Visokom, zbog kojih je došlo i do gašenja ovog kluba, koji je u svoje vrijeme bio itekako značajan i iza sebe imao značajne rezultate i na nivou bivše države. Bila je ovo prilika i da razgovaramo o načinima ponovnog pokretanja Radio kluba Visoko, za koji će u budućem periodu biti potrebno da se ponovo okupi ekipa ljudi, a svakako i nabavka opreme, prostorija, dok s druge strane pokretanje kluba svi zajedno očekujemo da se u rad uključe i mladi ljudi. – kazao je nakon sastanka gradonačelnik Ganić.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE