NaslovnicaLokalne TemeGradonačelnik...

Gradonačelnik Ganić sa predstavnicima Asocijacije radioamatera u BiH

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić danas je u svom kabinetu ugostio predstavnike Asocijacije radioamatera u Bosni i Hercegovini, a sastanak je bio prilika da se razgovara o ponovnom pokretanju Radio kluba Visoko. – Predstavnici su me upoznali sa radom Asocijacije, ali i problemima koje su imali radioamateri u Visokom, zbog kojih je došlo i do gašenja ovog kluba, koji je u svoje vrijeme bio itekako značajan i iza sebe imao značajne rezultate i na nivou bivše države. Bila je ovo prilika i da razgovaramo o načinima ponovnog pokretanja Radio kluba Visoko, za koji će u budućem periodu biti potrebno da se ponovo okupi ekipa ljudi, a svakako i nabavka opreme, prostorija, dok s druge strane pokretanje kluba svi zajedno očekujemo da se u rad uključe i mladi ljudi. – kazao je nakon sastanka gradonačelnik Ganić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.