Lokalne TemeGradonačelnik Ganić prisustvovao obilježavanju godišnjice interventnog voda “Sjenke-Frka”

Gradonačelnik Ganić prisustvovao obilježavanju godišnjice interventnog voda “Sjenke-Frka”

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić prisustvovao je obilježavanju 31. godišnjice interventnog voda “Sjenke-Frka”. Prilikom svog obraćanja gradonačelnik Ganić čestitao je godišnjicu svim prisutnim i zahvalio se svim borcima na doprinosu u odbrani naše drage Bosne i Hercegovine.

“Vrhovni komadant Armije RBIH Alija Izetbegović ostavio nam je u amanet jasnu poruku: Potrebno nam je jedinstvo. Neki ljudi koji vole govoriti o cjelovitosti Bosne dijele bošnjački narod. Ne znam kako se može razbijati jedinstvo Bošnjaka i govoriti o jedinstvu Bosne. Ta dva jedinstva su povezana. Zato budimo jedinstveni i ne dijelimo se jer je naša snaga u našem jedinstvu”, istakao je gradonačelnik Ganić.

Visoko.co.ba/Mirza Ganić FB


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE