Gradonačelnik Ganić posjetio kompaniju Pak Rampart doo Visoko

Gradonačelnik Mirza Ganić posjetio je kompaniju Pak Rampart doo Visoko i razgovarao sa vlasnikom Nihadom Smailagićem o aktelnim investicijama u nove tehnologije i proizvodne pogone.

 

“Posebno me je dojmila činjenica da kompanija Pak Rampart radi po svim svjetskim standardima i da najveći dio svoje proizvodnje plasira na inozemno tržište.” – istakao je gradonačelnik Ganić

Posjeta je iskorištena i kako bi se gradonačelnik Visokog zahvalio na društvenoj odgovornosti i finansijskoj podršci koju je ova firma iskazala spram JU Dom Zdravlja Visoko prilikom nabavku zaštitne opreme i plaćanja provjere ispravnosti i servisiranje uređaja za hemodijalizu koji su godinama nakon donacije bili u magacinu.

”Također, zahvalio sam se i za podršku Mjesnoj zajednici T.Polje u segmentu finansiranja izrade elaborata koji su bili neophodni prilikom izdavanja građevinske dozvole za izgradnju javne rasvjete u naselju Muhašinovići. Svi naši privrednici su partneri lokalne zajednice i ponosan sam zbog toga. ” – dodao je gradonačelik Ganić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.