Gradonačelnik Ganić posjetio IGM Visoko

GRADONAČELNIK GANIĆ POSJETIO FIRMU IGM VISOKO

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić nastavlja sa posjetama uspješnim visočkim privrednicima, a najnovija je upriličena Industriji građevinskog materijala (IGM) Visoko, u sklopu koje je, u razgovoru sa uvaženim direktorom firme, Mustafom Uzunalićem, istakao maksimalnu podršku razvoju privrede na području našeg grada, što će za rezultat imati ekonomski prosperitet, nova radna mjesta i pozicioniranje Visokog u samom vrhu liste najprepoznatljivijih i najnaprednijih bosanskohercegovačkih lokalnih zajednica.

IGM Visoko već dugi niz godina uspješnim razvojnim koracima gradi prepoznatljivost po kvalitetu i tradiciji, proizvodima koji su dostupni na bosanskohercegovačkom i regionalnom tržištu.

Osnovna misija firme je kontinuirano unapređenje uslova života i stanovanja, proizvodnjom i izgradnjom te prometom najkvalitetnijih i najekonomičnijih proizvoda i usluga, koji su certificirani po najsavremenijim međunarodnim građevinskim i njima srodnim standardima, kako bi kupci imali maksimalno zadovoljstvo i užitak pruženom uslugom.

Tokom razgovora je istaknuto da će u narednom periodu biti ostvarena besprijekorna saradnja sa lokalnom vlašću, koja će biti ključna osnova za stvaranje boljeg poslovnog ambijenta, razvojne klime, kao i poslovno-prijateljskih odnosa na području cijelog grada.

Posjete visočkim privrednicima, s prevashodnim ciljem jačanja veza i mnogobrojnih razvojnih potencijala našeg, kraljevskog grada, će biti nastavljene.

Slaven Mirković / visoko-rtv.ba