Gradonačelnica Babić upriličila prijem za Rukometni klub ‘Bosna Vispak’ Visoko

Gradonačelnica Visokog Amra Babić, danas je upriličila prijem za upravu, stručni štab i igrače Rukometnog kluba ‘Bosna Vispak’ Visoko.

Visočki rukometaši su ove sezone osvojili treće mjesto na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine i bit će jedna od tri ekipe koje će predstavljati našu zemlju u evropskim takmičenjima (EHF Cup).

Prijemu kod gradonačelnice Babić prisustvovali su trener Adnan Haramanić, predsjednik Skupštine Almedin Babić, predsjednik UO Adnan Delić i igrači Enes Sirćo i Mahir Burić.

Gradonačelnica je svim prisutnim uputila iskrene čestitke za plasman RK ‘Bosna Vispak’ Visoko u EHF Cup i zaželjela puno uspjeha u narednom periodu. Naglasila je da će Grad Visoko, kao što je to bilo i ranijih godina, biti uz visočke rukometaše u budućnosti.

Adnan Delić, predsjednik Upravnog odbora visočke Bosne, zahvalio se gradonačelnici na prijemu i podršci koju je pružala klubu. Naglasio je da su iza RK ‘Bosna Vispak’ Visoko tri uspješne godine, koje znače povratak rukometa u Visoko, povratak navijača na tribine i vraćanja kluba na poziciju koja mu pripada.

visoko.gov.ba