Građanima Visokog poklanjamo 3 000 ulaznica za manifestaciju „Bajramu se radujemo, šehide ne zaboravljamo“

Grad Visoko na čelu sa gradonačelnicom Amrom Babić u saradnji sa MIZ Visoko i Gračanica i Organizacijom porodica šehida i poginulih boraca “Visoko 92“ organizuje manifestaciju „Bajramu se radujemo, šehide ne zaboravljamo“, koja će se održati 5. juna 2019.godine u KSC „Mladost“ Visoko sa početkom u 20:30 h.

U bogatom programu manifestacije nastupit će eminentni bh. umjetnici:

–          Hfz. Aziz Alili,

–          Armin Muzaferija,

–          Latif Moćević,

–          Bajro Perva,

–          Grupa solista „Ašik“,

–          Emir Fejzić i

–          Hor imama  MIZ „Visoko“.

S ciljem zajedničkog obilježavanja velikog muslimanskog praznika i podsjećanja na sve stradale sugrađane – naše šehide, građanima Visokog organizatori poklanjaju 3000 besplatnih ulaznica koje možete rezervisati pozivom na broj telefona:

–         061/ 141 – 452 (Grad Visoko), SMS-om, upitom na Facebook stranicu Grada Visoko i pozivom na broj

–          032/ 738 – 352 (MIZ Visoko).

Napominjemo građane da je ulaz na manifestaciju moguć samo uz odgovarajuće karte, koje nakon rezervacije možete preuzeti na recepciji Grada Visoko, svaki radni dan 08:00 – 16:00 h ili u prostorijama MIZ Visoko.

Pozivamo Vas da prisustvujete velikoj manifestaciji povodom predstojećeg Ramazanskog bajrama i Dana šehida, te da zajedno, na dostojanstven način, uz prigodan kulturno-umjetnički sadržaj, krunišemo mubarek mjesec Ramazan, prisjetimo se svih onih koji dadoše svoje živote braneći našu domovinu i da obilježimo praznik koji u bošnjačkoj tradiciji zauzima posebno mjesto.

Svi ste dobrodošli!

Press Grada Visoko