NaslovnicaBiHPolitikaGovedarica: S...

Govedarica: SDS predvodi sveopšti narodni pokret za promjene u RS-u

“SDS ima snagu zato što je narod uz SDS, a upravo SDS osjeća potrebe naroda, mi smo danas potrebni narodu, i sa ponosom mogu da istaknem da smo predvodnici sveopšteg narodnog pokreta za promjene da bi građani živjeli bolje”, istakao je Govedarica.

On je naglasio da Republiku Srpsku treba vratiti narodu, saopšteno je iz SDS-a.

“Spreman sam da zajedno sa narodom pobijedim one koje rade protiv interesa naroda”, poručio je Govedarica.

Članovima SDS-a iz Brčkog obratio se i funkcioner ove stranke Mladen Bosić, koji je istakao da SDS želi više Republike Srpske u Brčkom.

“Predsjednik Govedarica može računati na podršku srpskog naroda iz Brčkog za konačnu pobjedu na izborima, jer su promjene u Srpskoj krenule”, kaže Bosić i dodaje da je odbor ove stranke u Brčkom tradicionalno snažan i jak.

Okupljenim oko 500 članova SDS-a iz Brčkog obratio se i član Predsjedništva SDS-a Rado Savić, koji je izrazio zadovoljstvo večerašnjom velikom podrškom članova SDS-a.

vijesti.ba/visoko.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.