NaslovnicaPromoGoBook & ...

GoBook & E-Travel, prva online bh. putnička agencija: Mi se brinemo o Vašem putovanju

Agencija GoBook & E-Travel ima prepoznatljiv stil i brigu o putovanju svakog putnika, a kao takva je zavrijedila povjerenje brojnih klijenata koji upravo ovoj agenciji povjeravaju svoja putovanja. GoBook & E-Travel je prva BH-online putnička agencija. Kadrovski i tehnički je osposobljena da pruži uslugu po najboljem omjeru cijene i kvaliteta.

– Naša tradicija pružanja turističkih usluga vezana je za dva datuma, 2018. godine, kada smo počeli sa svojom djelatnošću kao prva BH online agencija pod nazivom GoBook. Drugi datum je 2021. godina kada već prepoznatljivom brendu GoBook dodajemo naziv E-Travel, sada sa već poznatim sloganom “Mi se brinemo o Vašem putovanju”. GoBook & E-Travel je član IATA-e (Međunarodno udruženje za zračni transport) i posluje u Amadeus GDS sistemu rezervacija. Vršimo prodaju avio-karata za sve destinacije u svijetu. U saradnji sa našim partnerima organizujemo charter letove za tursku rivijeru, grupna, individualna avio i bus putovanja za bilo koju destinaciju, poručuju iz kompanije GoBook & E-Travel.

Imate li dilemu koja bi bila Vaša sljedeća destinacija, trebate avio-kartu ili organizovano individualno ili grupno putovanje, posjetite web stranicu www.e-travel.ba

– U sklopu svog dosadašnjeg rada ostvarili smo saradnju sa renomiranim i izuzetno cijenjenim klijentima među kojima su Vlada Brčko Distrikta, Agencija za nadzor nad tržištem Bosne i Hercegovine, Institucija ombudsmena/ombudsmana za ljudska prava Bosne i Hercegovine, II Gimnazija Sarajevo, Tvornica cementa Kakanj, Vispak, IMK Kula d.o.o. Gradačac, Rukometni savez Bosne i Hercegovine, International Handball Federation (IHF), Rukometni klub Borac M-tel Banja Luka, RK Gračanica te mnogi drugi zadovoljni poslovni partneri, kažu iz agencije GoBook & E-Travel.

GoBook & E-Travel agencija u ponudi ima individualna i grupna putovanja za Istanbul tokom cijele godine, bus i avio-aranžmane, daleka i egzotična putovanja, ljetne aranžmane, te kao prva ovlaštena IATA agencija u Visokom nudi rezervaciju i izdavanje avio-karata za individualna i grupna putovanja.

O kakvoj se agenciji radi, dovoljno govori i to ko su partneri kompanije GoBook & E-Travel. Na listi partnera se nalaze: Turkish Airlines, Lufthansa Group, AirSerbia,
Croatia Airlines, AirFrance & KLM, Qatar Airways, Fly Emirates, Fly Dubai, Fibula Air Travel Agency, Ventura Travel Agency, 1A Travel, Relax Tours.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.