Lokalne TemeSaopćenjaGO SDA Visoko sa svojim Asocijacijama (mladi i žene) i članstvom stavio...

GO SDA Visoko sa svojim Asocijacijama (mladi i žene) i članstvom stavio se na raspolaganje Štabu civilne zaštite Grada Visoko

Cijeneći trenutnu higijensko-epidemiološku situaciju izazvanu koronavirusom Gradski odbor SDA Visoko sve svoje kapacitete stavlja na raspolaganje Štabu civilne zaštite Visoko, kako bismo u ovim teškim trenucima pokazali solidarnost i potrebu na zajedničkim djelovanjem, a u cilju što bolje organizacije i prevazilaženja situacije koja je izazvana pandemijom coronavirusa.

Kao ozbiljna politička stranka koja uvijek stoji u službi svom narodu ovim putem informišemo javnost da smo pokrenuli i niz aktivnosti koje će biti usmjerene prema onim građanima, kojima je pomoć u ovom momentu najpotrebnija.

Gradski odbor SDA Visoko poziva građane da se pridržavaju uputa i mjera kriznih štabova, a sve one koji obnašaju funkcije vlasti na angažman, solidarnost i službu narodu.

Borimo se za zdravlje svakog čovjeka, borimo se za svako radno mjesto. Samo zajedno možemo pobijediti!

 

Visoko.co.ba/GO SDA Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE