GO SDA Visoko: Čestitka povodom 15. aprila – Dana Armije RBiH

Kada su naša zemlja i naš narod već bili osuđeni na uništenje i nestanak, naši najveći sinovi su ustali i stali na branik domovine! Armija RBiH se rodila iz naroda i pružila herojski otpor agresoru. Te herojske priče i uspjehe naše slavne Armije moramo pričati svaki dan i ne smijemo ih zaboraviti, jer ko zaboravi svoju prošlost ona će mu se i ponoviti!

Ispravan cilj i časan način ratovanja odredili su duh Armije RBiH, te učinili da se možemo ponositi na nju i njene borce!

Danas posebno odajemo počast pripadnicima ARBiH koji su u svojoj herojskoj borbi dali ono najvrijednije što su imali – svoj život!

Pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima, nosiocima ratnih priznanja i veteranima Armije Republike Bosne i Hercegovine, kao i svim sugrađanima, čestitamo 15.april Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine!

 

Visoko.co.ba/GO SDA Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.