Lokalne TemeSaopćenjaGO DF Visoko: Upućujemo iskrene čestitke povodom 15. aprila – Dana Armije...

GO DF Visoko: Upućujemo iskrene čestitke povodom 15. aprila – Dana Armije Republike Bosne

Armija Republike BiH ostaje neizbrisiv dio naše nacionalne historije, simbol hrabrosti, požrtvovanosti i časti. Njihova borba za nezavisnost naše zemlje bila je temeljna i neprocjenjiva.

Danas se sjećamo svih onih koji su dali svoje živote i žrtvovali se za našu slobodu, kao i onih koji su hrabro stajali u odbrani naših vrijednosti. Neka nam njihov primjer bude vodilja u izgradnji bolje i pravednije Bosne i Hercegovine.

U duhu sjećanja i poštovanja, neka nam ovaj dan bude podsjetnik na važnost jedinstva i solidarnosti u gradnji prosperitetnije budućnosti za sve građane naše domovine.
Upućujemo iskrene čestitke povodom 15. aprila – Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine svim pripadnicima Armije i MUP-a RBiH, članovima porodica šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima i demobilisanim borcima, dobitnicima najvećih ratnih priznanja, patriotima i građanima i građankama Bosne i Hercegovine.

Gradski odbor DF Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE