NaslovnicaZDKPolitikaGO A-SDA Zeni...

GO A-SDA Zenica: Masovna podrška A-SDA stranci – preko 20.000 novih pristupnica

Na sinošnjoj sjednici Izbornog štaba Stranke demokratske aktivnosti A-SDA Zenica razmatran je dosadašnji uspješan tok izborne kampanje. Rezimirano je da su dosadašnji rezultati izborne kampanje izvanredni, te da ih uz veliku posjećenost skupovima lokalnih mještana i masovnu podršku kandidatu A-SDA stranke za gradonačelnika Zenice, mr. Arnelu Isaku i kandidatima za Gradsko vijeće iz ‘Tima za promjene’, karakteriše i više od 20.000 novih pristupnica stranci.

– Prema analitičkim procjenama, broju novih pristupnica, posjećenosti skupova i INFO punktova, te do sada provedenim relevantnim anketama građana, za sada se može očekivati ogromna podrška od preko dvadeset hiljada birača iz Zenice – izjavio je predsjednik KO A-SDA stranke, dr.sc. Ramo Isak.

Posebno je izražena velika podrška mladih ljudi, koji u kandidatu A-SDA stranke za gradonačelnika, mr. Arnelu Isaku, vide novu snagu koja ima programska rješenja i mladalački entuzijazam za izgradnju nove i moderne Zenice.

Na sjednici je razmatran i tok odvijanja izborne kampanje u okolnostima koronavirusa COVID-19, te je zaključeno da se i ubuduće kampanja mora voditi uz poštivanje svih mjera i preporuka nadležnih organa.

 

Visoko.co.ba/GO A-SDA Zenica

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.