Glumac Kemal Čebo novi je voditelj emisije “BH Gastro kutak” na BHT1

1866

Kemal Čebo glumačku karijeru počeo je graditi 2003. godine profesionalnim angažmanom u filmu Srđana Vuletića “Ljeto u zlatnoj dolini”, nakon čega je glumio i u nekoliko televizijskih serija i filmova.

Osim glumom, Čebo se bavi i muzikom, ali obje ove ljubavi već nekoliko mjeseci su na pauzi. On je ljubiteljima muzike poznat kao jedan od osnivača benda “Futavci”, koji su osnovani u junu 2011. godine.

– Trenutno su gluma i muzika na nekom stand by-u, sada radim kao učitelj engleskog jezika za djecu u školi Helen Doron English i ovisno o slobodnom vremenu pristajem na angažmane. No, nikada neću zatvoriti vrata velikim ljubavima kao što su mi gluma i muzika – kaže Čebo.

Od subote sarajevskog glumca moći ćemo da gledamo na malom ekranu. Naime, on je novi voditelj najgledanijeg kulinarskog showa u našoj zemlji “BH Gastro kutak”, koji se jedanaestu sezonu neprekidno emitira na BHT 1, a premijerno će biti prikazan ove subote, 26. septembra u 16.40 sati, dok se reprize emisije mogu pogledati svakog utorka u sedmici.

– Do sada sam imao priliku voditi razne emisije, ali nikad kuharski show. S obzirom da volim da kuham i volim da budem u centru pažnje, ovo je idealan posao za mene. Jednom prilikom sam gostovao u emisiji “BH Gastro kutak” pa se moj nastup i moja energija svidjela produkciji, te su me pikirali za voditelja čim se pozicija bude otvorila. Odlično se slažem sa vrhunskim kuharom Banjalučaninom Vladimirom Vojnovićem. Sa Vladom sam kliknuo na prvu. On dobro kuha, a ja dobro jedem. Savršeno se uklapamo. Inače, u kuhinji sam poprilično spretan, volim spremati jela, ali ne i spremati iza sebe. Tako da se mnogo više vremena provede čisteći nego kuhajući. Spremam jela sa mesom i od mesa. Sve ostalo može da izostane – govori Čebo.

Komentari

komentara