Glas za SDA je glas za … stabilnost

GLAS ZA SDA JE GLAS ZA POLITIČKU, EKONOMSKU I FINANSIJSKU STABILNOST

Snagu OO SDA Visoko dala je i Buzić Mahala gdje je večeras (22.09.2018.) održan predizborni skup.

U izuzetno pozitivnoj atmosferi predstavljeni su kandidati SDA Visoko za Skupštinu Zeničko – Dobojskog kantona i to Emir Džafić, Emina Jusić, Kemal Mušinbegović, Mirela Mateša Bukva, te kandidati za Parlament Federacije BiH Mersiha Sarać i Mirza Ganić.

Predsjednik OO SDA Visoko Mirza Ganić, predstavio je i nosioce lista SDA na svim nivoima i to Himzu Smajića za skupštinu Kantona, Mirsada Zaimovića za Parlament Federacije i Nermina Mandru za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Također, zatražio je podršku kao jednu od najvažnijih stvari u ovome izbornom procesu za Šefika Džaferovića, našeg ako Bog da Bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.

Na skupu je istaknuto da za SDA treba glasati zato što je SDA najorganiziranija, najodgovornija i najjača politička stranka u modernoj BIH, koja kontinuirano dokazuje svoju sposobnost za vođenje pozitivnih procesa koji doprinose stabilnosti razvoju cijele Bosne i Hercegovine, kao i spremnost da nudi najbolje odgovore  na najteža pitanja te donosi rješenja prihvatljiva za sve narode i građane naše zemlje. Poznate su činjenice da su u mandatima kada je SDA  imala odlučujuću ulogu postignuti najbolji rezultati u reformama, ekonomskom razvoji i procesima približavanja EU i NATO.

SNAGA VISOKOG #snaganaroda #snagavisokog