Glas za SDA je glas za očuvanje Bosne i Hercegovine

Snagu OO SDA Visoko dala je i MZ-a Poriječani, gdje je večeras 24.09.2018. godine na prepunom igralištu “Piskavice” na Piskavicama održan predizborni skup. Prisutnima su se obratili predsjednik OO SDA Visoko Mirza Ganić i kandidati OO SDA Visoko na predstojećim izborima.

Građani su informisani o projektima koji su realizovani ili su u fazi realizacije, a iste finansiraju institucije na čijem su čelu kadrovi SDA, kao i o projektima koji će se realizovati kada ako Bog da SDA pobijedi!

Predsjednik OO SDA Visoko, a ujedno i kandidat za Parlament FBiH Mirza Ganić istakao je da su građani ti koji će na izborima izabrati put, jer od istih zavisi da li će uslijediti nastavak prosperiteta ovog kraja ili ne! Mi smo dokazali da je SDA dobitna kombinacija, a ostaje na Vama drage komšija, prijatelji i poznanici da vidimo da li to prepoznajete!

Ovi su izbori bitni za Kanton, Federaciju i državu Bosnu i Hercegovinu i ne smijemo imati kalkulacija, moramo biti jedinstveni i moramo raditi u interesu našeg naroda!

Ovo su najozbiljniji izbori. Imamo dva miliona Bošnjaka i 127 političkih stranaka, svaka mahala, svaka ulica ima stranku. Moramo znati šta je naš interes, te ne smijemo zaboraviti da je naš nacionalni interes bio i ostao jaka država Bosna i Hercegovina.

Što je veća podrška birača za SDA veća je mogućnost razvoja. Tako je uvijek bilo, tako će ako Bog da biti i ubuduće. Kada je jaka SDA, jaka je i Bosna i Hercegovina!

#SNAGA NARODA

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.