Glas za SDA je glas za mlade, uspješne, poštene i odgovorne ljude

Dana 28.09.2018.godine SNAGA NARODA je bila na Bucima. Tom prilikom predstavljeni su kandidati SDA Visoko za sve nivoe vlasti.

Tokom obraćanja istaknuto je da  pred građanima stoje mladi, pošteni, profesionalni i radišni ljudi koji su kandidati SDA Visoko i za koje možemo s odgovornošću reći da ako dobiju povjerenje na izborima sigurno neće razočarati niti obrukati.

Živimo vrijeme u kome se laž pokušava nametnuti kao istina i vrijednost, dok se za zlo traži opravdanje i razumijevanje. Upravo zbog ovakvog vremena gdje nesposobni imaju zadatak samo da opstruiraju mi u SDA-u dobijamo još veću snagu, još veću podršku naroda i još veću želju i volju da se borimo protiv takvih i da im pokažemo da iskrenim namjerama i čistim srcem možemo pobijediti.

Nasrtaji na nas, sada je to već izvjesno, neće prestati, ali mi ih spremni dočekujemo.

Predsjednik OO SDA Visoko i kandidat za Predstavnički dom Parlamenta Federacije Mirza Ganić je istakao da se u kontinuitetu potiče planski i sistematično naše političko raslojavanje. Umjesto nekoliko snažnih i zdravih političkih projekata, mi u Federaciji imamo 127 Stranaka. Raslojavanje Bošnjaka je projekat onih koje ne vole Bosnu i Hercegovinu!

Zato Bosni i Hercegovini trebaju odgovorne politike, one koje imaju integralistički kapacitet i jaku patriotsku osnovu. Zemlju trebaju čuvati i voditi oni koji znaju da je bereket u jedinstvu, koji imaju znanje, osjećaj za ljude i domovinu.

Iskreno se nadamo da prepoznajete one koji se zalažu za slobodu, dostojanstvo, prosperitet, snagu i jedinstvo našeg naroda od onih koji su nametljivci.

Po završetku interaktivne tribine na Bucima, kandidati SDA Visoko su prisustvovali Centralnom predizbornom skupu u Brezi gdje su i predstavljeni!

#MI SMO SNAGA NARODA – SDA

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.