Glas za SDA, glas je za jaku BiH

Večeras 27.09.2018. godine SNAGA NARODA bila je u Donjem Moštru. Na lijepo posjećenoj interaktivnoj tribini prisutnim su se obratili kandidati SDA Visoko.

Predsjednik OO SDA Visoko i kandidat za Parlament Federacije Mirza Ganić istakao je da jedino kandidati SDA dolaze u narod, stoje pred narodom i narodu gledaju u oči. A to je vrlo jednostavno, jer kandidati SDA Visoko dolaze iz naroda! Svoju kampanju SDA ne gradi na iznošenju neistina o drugima, već na činjenicama i realnim aktivnostima koje smo i koje ćemo sprovoditi.

Sedmi oktobar nije igra ni zabava, predstavlja političku obavezu svih svjesnih i razumom obdarenih građana. Treba svoje svjedočanstvo iskazati na glasačkom listiću, a biti svjestan da pogrešno glasanje ugrožava našu Domovinu i razjedinjuje bošnjački narod.

Ne dozvolimo da nas predstavljaju nadmeni, niti oni koji su dio političkih projekata za koje se zna da imaju za cilj da razbiju jedinstvo Bošnjačkog naroda, a niti oni koji po svom kapacitetu ne mogu biti birani ni u mjesnu zajednicu.

Stranke koje imaju svog vlasnika ne zaslužuju podršku birača, jer nama ne trebaju vladari, već predstavnici naroda!

Prisutni su pozvani na Centralni predizborni skup SDA Visoko koji će se održati 04.10.2018. godine s početkom u 17:30 sati u Kulturnom centru. Na skupu će se obratiti nosioci lista, kandidati SDA Visoko i kandidat za Bošnjačkog člana Predsjedništva gosp. Šefik Džaferović.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.