General Karavelić u posjeti Gradskoj upravi Visoko

Danas sam ugostio našeg generala Vahida Karavelića. Razgovarali smo o ulaganju Grada Visoko u naselje Brezovik. Dogovorene su konkretne aktivnosti koje ćemo zajedno poduzeti u narednom periodu, a kako bismo osigurali određena finansijska sredstva za uređenje dijela puta. Brezovik je jedno od najudaljenijih naselja na području Grada Visoko.

General je iskoristio priliku i poklonio mi svoju novu knjigu “Sarajevski ratni tunel” koju je napisao i koja će obogatiti biblioteku koju formiramo u kabinetu Gradonačelnika i koja će svjedočiti vremenu.

Izvor: FB Page Mirza Ganić / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.