Gdje nakon “bijelog hljeba” / NES ili NiP pitanje je sad?

Predsjednik regionalnog odbora stranke NES Ramo Isak na svom Instagram profilu kao “Story” prije nekoliko dana objavio je fotografiju nastalu u Zenici na kojoj se u hotelu “Zenica” nalazi u društvu bivše gradonačelnice Visokog Amre Babić i bivšeg predsjedavajućeg Gradskog vijeća Visoko i aktuelnog samostalnog vijećnika Bajre Fejzića.

Detalji razgovora i tema istog nisu bili tema našeg interesovanja, ali za pretpostaviti je kako matematički nakon načelnika Zavidovića Hašima Mujanovića koji je pristupio NES-u Ramo Isak računa i na glasove poražene gradonačelnice sa lokalnih izbora godinu dana prije Općih izbora, dok sa druge strane i suprotno predizbornom motu “Moja stranka je narod” bivša gradonačelnica nakog isteka beneficije zvane “bijeli hljeb” u naredna dva mjeseca, ukoliko se ima namjeru nastaviti baviti politikom, mora naći uhljebljenje u nekoj stranci bilo da se radi o Narodu i Pravdi (NIP) ili Narodnom Evropskom Savezu (NES).

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.