Galerija Kovo: Kupci uživali u proslavi 12. rođendana

Kupci uživali u zabavi, poklonima i sjajnom druženju

Galerija Kovo, jedan od najstarijih shopping centara u našem gradu, ovog vikenda proslavila je svoj 12. rođendan priredivši brojna iznenađenja svojim vjernim kupcima. Svi oni koji su ovog vikenda odlučili posjetiti Galeriju Kovo u Ozrakovićima imali su priliku uvjeriti se u moto svih zaposlenika ove kompanije, a on glasi: “Kupac je uvijek na prvom mjestu”.

Inače, “Kovo-commerce” d.o.o. Visoko, u okviru kojeg posluje i Galerija Kovo, osnovan je 1998. godine, u privatnom vlasništvu Zekerijaha Kove, sa sjedištem u Visokom. Galerija Kovo, koja ove godine proslavlja 12 godina poslovanja, jedan je od maloprodajnih objekata ove kompanije, koji se prostire na 2.200 kvadratnih metara, a u kojem se pored klasične trgovine nalaze i odjeli tekstila, obuće, sportske opreme, zatim sjajan restoran, te dječija igraonica.

Ove godine svoj rođendan Galerija Kovo proslavila je uz veliku zabavu za sve kupce, posebno one najmlađe, koje su uveseljavali razni pokloni, ali i maskote brojnih partnera ovog shopping centra. Nadalje, za sve posjetitelje organiziran je i tradicionalni roštilj, a i velikom broju kupaca su uručeni pokloni.

Esma Kovo

“Ovog vikenda obilježavamo 12. godišnjicu Kovo Galerije i izuzetno nam je zadovoljstvo da se možemo radovati ovom prigodom zajedno sa svim našim kupcima i prijateljima. Ovog puta za sve koji su nas posjetili tokom rođendanske proslave organizirali smo brojne akcije, popuste, zabavu, ali i priredili smo im iznenađenja i poklone. Zadovoljstvo nam čini i prisustvo velikog broja naših partnerskih kompanija, koje su odlučile svojim dolasko uveličati ovu prigodu, te smo svi itekako sretni ovog dana”, istaknula je za naš portal Esma Kovo, jedna od članica uprave Galerije Kovo.

Veliko slavlje Galerije Kovo bit će nastavljeno i tokom cijelog vikenda, kada će posjetitelji imati priliku da kupuju brojne artikle po akcijskim cijenama.

Visoko.co.ba