NaslovnicaLokalne TemeFranjevački s...

Franjevački samostan: Radost malenih pred jaslicama

Vjernici u Visokom za slavlje Božića kroz došašće pripremali su se misama zornicama i sakramentom ispovijedi. Uređene su crkve u župnoj crkvi sv. Bonaventure u Visokom i filijalnoj crkvi posvećenoj sv. Mihaelu u Zimči. I ove godine župno slavlje započelo je otvaranjem vanjskih jaslica ispred Franjevačkog samostana sv. Bonaventure. Otvaranje je upriličeno u utorak, 21. prosinca 2021. u 15 sati. Jaslice je s postulantima i bogoslovima uredio gvardijan fra Franjo Radman.

Prigodom otvaranja podijeljeni su darovi za najmlađe članove župne zajednice, a među djecom bilo je i pripadnika drugih vjeroispovijesti. Poklonima su djecu obradovali dugogodišnji dobročinitelji kojima je fra Franjo od srca zahvalio.

Visoko.co.ba/fsv.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.