NaslovnicaLokalne Teme(FOTO/VIDEO) ...

(FOTO/VIDEO) Franjevačka klasična gimnazija upriličila promociju filma o otkriću visibabe kraljice Olge

U četvrtak, 3. marta 2022. godine u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom upriličena je promocija kratkog filma o otkriću visibabe kraljice Olge. Promociji su prisustvovali i predstavnik Grčke ambasade u BiH Minas Ounanian, načelnik opštine Breza Vedad Jusić, direktorica Centra za promociju civilnog društva Aida Daguda i mnogi drugi, a film o visibabi kraljice Olge je dio projekta “Misli o prirodi!”  za čiju implementaciju je bio zadužen Centar za promociju civilnog društva. U videu možete pogledati kako je sve to izgledalo danas u FKG-u u Visokom.

Fotografije:

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.