Foto KornerFOTOGALERIJA: Upriličen svečani ispraćaj i defile maturanata MSŠ "Hazim Šabanović"

FOTOGALERIJA: Upriličen svečani ispraćaj i defile maturanata MSŠ “Hazim Šabanović”

Večeras je, u dupke punom KSC “Mladost” Visoko, svečano ispraćena 44. generacija učenika stručnih škola i 35. generacija učenika tehničkih škola, iz Mješovitog srednjoškolskog centra “Hazim Šabanović”.

matura mss (22)
Učenica generacije, Azra Bešić

Ovom prilikom Visočanima je predstavljeno 279 učenika iz obje smjene generacija, te je ova maturska večer posebno zanimljiva po tome što su, prvi put u posljednjih nekoliko godina, istu večer predstavljeni svi maturanti, iako su proteklih godina bili podijeljeni u dvije grupe.

Za učenicu generacije ove godine izabrana je Azra Bešić, a ona se ovom prilikom obratila kolegama i prijateljima, čestitavši im uspješno završeno srednjoškolsko obrazovanje.

Prilikom svečanosti predstavljanja učenika u KSC “Mladost” mnogobrojnim građanima obratila se nova direktorica MSŠ “Hazim Šabanović”, Sanela Slijepčević, koja je i roditeljima, i učenicima, i njihovim prijateljima čestitala i poželjela mnogo sreće u nastavku školovanja.

Ekipa Visoko.co.ba, ovom prilikom svim maturantima želi mnogo sreće, zdravlja i uspjeha u životu i daljem školovanju.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE