Lokalne Teme(FOTO) Visočki planinari savladali uspon na vrh Čvrsnice

(FOTO) Visočki planinari savladali uspon na vrh Čvrsnice

U nedjelju su, kako je bilo i planirano, 24 planinara ispred Planinarskog društva “Visočica” uspješno savladala uspon na vrh Veliki Vilinac (2118 mnv). Kako su istakli, po idealnom vremenu ekipa je bila u dobrom raspoloženju, a posebno žele spomenuti najstarijeg učesnika Omera Mulića, koji je sa 79 godina herojski podnio sve prepreke koje nudi planina Čvrsnica. I ovoga puta vodiči su bili Damir Klepo i Irfan Hadžiomerović

“Čestitamo svim učesnicima i zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju. Staza je bila teška, ali srećom vrijeme je bilo veoma dobro. Vidimo se u pohodu na Vranicu, a koji je zakazan za 23. juni ove godine”, poručili su iz PD “Visočica”.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE