Lokalne Teme(FOTO/VIDEO) U sklopu Festivala "Kulin Ban" održan koncert grupe "Urban & 4"

(FOTO/VIDEO) U sklopu Festivala “Kulin Ban” održan koncert grupe “Urban & 4”

U petak je u prostoru Gradskog kina u Visokom održan koncert Damira Urbana i njegovog benda, a koji je dio zvaničnog programa Festivala kulture “Kulin Ban”. Bio je ovo prvi koncert ovog benda u Visokom nakon više od dvije decenije, a nekoliko stotina posjetilaca su mogli uživati u brojnim hitovima benda “Urban & 4”. Također, pokazalo se da je prostor Gradskog kina itekako pogodan na koncerte ovog tipa i da bi u budućnosti svakako trebalo razmisliti o tome kako najbolje iskoristiti ovaj prostor, koji je nažalost uglavnom van upotrebe posljednjih nekoliko godina.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Ajla Č/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE