Lokalne TemeSport(FOTO/VIDEO) Taekwondo spektakl "Pyramid Cup 2022" u parku Ravne 2

(FOTO/VIDEO) Taekwondo spektakl “Pyramid Cup 2022” u parku Ravne 2

Park Ravne 2 je danas (subota, 21. maj) domaćin velikog međunarodnog spektakla u taekwondou. Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ i Taekwondo kolektiv „Bosna“ Visoko su organizovali turnir “Pyramid Cup 2022” ili “Pyramid open Visoko 2022” na kojem su učešće uzeli brojni klubovi iz naše zemlje te TKD klub iz Ulcinja (Crna Gora). Turnir je svečano otvorio načelnik Vareša Zdravko Marošević, koji je jedan od pokrovitelja turnira, dok je uime domaćina, TKD kolektiva “Bosna” prigodne zahvalnice zaslužnim uručio Edin Kajević Kaja. Borbe će se odvijati tokom cijelog dana, tako da ćemo rezultate sa ovog turnira objaviti naknadno.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE