Lokalne Teme(FOTO/VIDEO) Svečani defile maturanata MSŠ "Hazim Šabanović" iz Visokog

(FOTO/VIDEO) Svečani defile maturanata MSŠ “Hazim Šabanović” iz Visokog

U srijedu je upriličeno svečano predstavljanje i defile maturanata Mješovite srednje škole “Hazim Šabanović” iz Visokog. Tom prilikom, u KSC “Mladost” su predstavljeni učenici ukupno devet tehničkih i srednjih škola ove javne ustanove, a koji su ove godine završili svoje srednjoškolsko obrazovanje.

Prisutnim se obratio i direktor škole Admir Kovačević, kao i učenik generacije Emin Begić. Nakon predstavljanja u visočkoj dvorani, maturanti su upriličili i svečani defile ulicom Branilaca do svoj konačnog večerašnjeg odredišta, gdje će proslaviti matursku noć.

U nastavku možete pogledati video sa promocije te veliku fotogaleriju:

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K/Ajla Č.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE