Lokalne TemeNegativno Visoko(FOTO/VIDEO) Stanovnici Hadžijine vode traže hitno rješenje!

(FOTO/VIDEO) Stanovnici Hadžijine vode traže hitno rješenje!

Kako su meteorolozi i najavili, danas su Visoko zadesile obilne kišne padavine, a koje su već sada izazvale velike probleme, posebno na području Hadžijine vode. Tim povodom, javnosti su se obratili nezadovoljni stanovnici ovog visočkog naselja, a ovim putem prenosimo i njihovo saopštenje:

“Ponovo građani ulice Hadžijina voda traže da nam Uprava grada sa izvođačem radova uradi po hitnom postupku odvod oborinskih voda, jer ne možemo više trpjeti da nam se i pri najmanjoj kiši izlijevaju fekalije u naša domaćinstva. Obzirom da nam je izvođač radova onesposobio postojeće odvode (šahtove), a novi oborinski odvod nije stavljen u funkciju, trenutno NEMAMO nikakve oborinske odvode, rezultat toga je vidljiv na fotografijama. Napomena, danima već niko ne obavlja nikakve radove u ulici Hadžijina voda.”

Fotografije naših čitalaca:


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE