(FOTO/VIDEO) Otvorena kolektivna izložba amaterskih likovnih stvaralaca Visokog

U Galeriji “Likum '76” u Visokom u petak navečer je svečano otvorena kolektivna izložba amaterskih likovnih stvaralaca grada Visokog. U pitanju je još jedna autorska izložba, a ona je u Galeriji “Likum ‘76” bila na repertoaru još osamdesetih godina, dok je održavana i nekoliko uzastopnih godina nakon rata. Ovo je dvadeseto izdanje, a prisutni su mogli pogledati radove devetnaest likovnih entuzijasta iz Visokog. O izložbi je govorio Ervin Klepo ispred UGLU “Likum '76”, dok su nakon otvorenja svi posjetioci mogli uživati i u muzičkom performansu braće Kadić iz Visokog.

Video prilog:

Fotografije:

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.