Lokalne Teme(FOTO/VIDEO) Otvorena izložba "3. Foto čin" u Galeriji "Likum '76"

(FOTO/VIDEO) Otvorena izložba “3. Foto čin” u Galeriji “Likum '76”

U visočkoj Galeriji “Likum ‘76” svečano je otvorena izložba fotografija visočkih fotografa pod nazivom “3. Foto čin”. Predstavljeno je ukupno 57 radova od ukupno 21 fotografa iz Visokog i jednog gostujućeg iz Sarajeva. Izložbu su svečano otvorili Alija Šahinović i Behudin Alimanović ispred UGLU “Likum '76” iz Visokog.

Podsjećamo, u ovu izlagačku sezonu uvrštena je kolektivna izložba visočkih fotografa i to treću godinu za redom, a putem ove izložbe svoja fotografska rješenja imaju mogućnost predstaviti visočki autori, bilo da trenutno žive u Visokom ili drugim gradovima i zemljama, a koji su na različite načine način tijesno vezani za Visoko. Pogledajte kako je to izgledalo u petak navečer u visočkoj Galeriji.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE