Lokalne TemeSport(FOTO/VIDEO) Održana vanredna Skupština NK "Bosna", Emir Bijedić novi predsjednik

(FOTO/VIDEO) Održana vanredna Skupština NK “Bosna”, Emir Bijedić novi predsjednik

U Velikoj sali Gradske uprave Visoko održana je vanredna Skupština NK “Bosna”, a koja je imala i izvještajni i izborni karakter. Prije formalnog rada, prisutnima se obratio gradonačelnik Visokog Mirza Ganić, koji je izrazio svoju podršku visočkom klubu te obećao da će Grad Visoko i dalje stajati uz jedan od brendova lokalne sredine. Finansijski izvještaj o prethodnoj godini podnio je Zijad Breščić, dok se na protekli period osvrnuo i dosadašnji predsjednik Nermin Kadrić.

Kada je izborni dio Skupštine u pitanju, članovi Skupštine su jednoglasno izabrali nove članove – Emira Bijedića, Emira Vraču i Adnana Jašarspahića, a upravo će Emir Bijedić u narednom periodu obavljati ulogu predsjednika NK “Bosna”.

U nastavku možete pogledati snimak Skupštine NK “Bosna”, kao i fotografije sa lica mjesta.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE