Lokalne Teme(FOTO + VIDEO) Održana Izvještajno-izborna Skupština RK "Bosna" Visoko

(FOTO + VIDEO) Održana Izvještajno-izborna Skupština RK “Bosna” Visoko

Izvještajno-izborna Skupština Rukometnog kluba “Bosna” Visoko održana je u petak, 29. januara 2021. godine u KSC “Mladost” u Visokom. Ovo je bila prva Skupština nakon tri i po godine i na njoj su donesene bitne stvari koje se tiču budućnosti kluba. To se prije svega odnosi na izbor novih delegata Skupštine RK “Bosna” kao i na imenovanje novog Upravnog odbora koji će klub voditi u narednom mandatnom periodu od četiri godine. Također, jednoglasno su usvojene određene statutarne promjene te izvještaj dosadašnjeg UO kluba za period 16.06.2017 -31.12.2020. godine sa finansijskim bilansima za 2017, 2018. i 2019. godinu.

Kada je novi Upravni odbor u pitanju njega će činiti: Adnan Delić, Emir Bešlagić, Edin Bukva, Muhamed Mustafić, Stipo Alandžak, Faruk Frljak, Tarik Halilbegović, Alija Bojčić i Amar Hasanbegović. Za predsjednika Skupštine je imenovan Elbis Rašidović, a za njegovog zamjenika Edin Hakanović. Inače, Skupštinu kluba će činiti ukupno 17 delegata.

Na linku ispod možete pogledati fotografija sa održane Skupštine.

Posted by Visoko.co.ba on Friday, January 29, 2021

 

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE