Lokalne TemePozitivno Visoko(FOTO/VIDEO) Odigran humanitarni meč između OFK "Visoko" i RK "Bosna Visoko Ekoenergija"

(FOTO/VIDEO) Odigran humanitarni meč između OFK “Visoko” i RK “Bosna Visoko Ekoenergija”

Sa željom da se prikupe finansijska sredstva za pomoć našem mladom sugrađaninu Eđnanu Ramiću, u nedjelju je na pomoćnom terenu stadiona “Luke” odigrana prijateljska fudbalska utakmica između OFK “Visoko” i RK “Bosna Visoko Ekoenegija”. Iako rezultat nije bio u prvom planu, treba istaći da su se rukometaši znatno bolje pokazali na terenu te su slavili pobjedu rezultatom 4:2. Ipak, znatno veća pobjeda je podatak da su prodajom ulaznica za ovaj meč organizatori prikupili 2.050 KM, a novac je, kako smo već naveli, namijenjen za pomoć mladom Eđnanu.

U nastavku pogledajte video i foto galeriju sa humanitarnog meča.

Foto galerija:

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE