(FOTO/VIDEO) Humanost iznad svega: U Visokom održana trka/šetnja “Zlatni krug”

U Visokom je danas održana velika humanitarna trka/šetnja “Zlatni krug” u kojoj je učešće uzelo nekoliko stotina osoba iz brojnih gradova BiH. Na taj način je pružena podrška Udruženju “Srce za djecu koja boluju od raka”, ali i upućena jako lijepa slika u javnost. Prije same trke prisutnima su se obratili Fikret Kubat, predsjednik Udruženja i Mirza Ganić, gradonačelnik Visokog, dok je jako emotivnu poruku uputio i jedan od inicijatora ovog događaja, mladi visočki heroj Afan Habibović.

Iako je sama trka imala svoje pobjednike, kojima su uručene medalje i diplome, ipak su danas u Visokom svi pobjednici i svi zaslužuju veliku zahvalnost za podršku jednom ovakvom događaju. U nastavku možete pogledati video prilog sa Zlatnog kruga, kao i veliku fotogaleriju.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Ajla Čaušević/Neven Krajišnik/Bojan Krajišnik (dron)

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.