NaslovnicaLokalne Teme(FOTO/VIDEO) ...

(FOTO/VIDEO) Franjevačka klasična gimnazija organizovala Ljetnu školu

U Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom održana je deveta po redu Ljetna škola, koja je ove godine okupila ukupno 179 učesnika iz BiH i inostranstva (Dubrovnik, Beograd, Istanbul). Učesnici Ljetne škole, a u pitanju su učenici sedmih, osmih i devetih razreda osnovnih škola, imali su priliku upoznati se sa radom FKG-a, obići zanimljiva mjesta u Visokom i okolini te se međusobno družiti i tako sklapati nova prijateljstva. Mnogi od njih su donijeli odluku da im nastavak školovanja bude upravo u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji. Više o svemu tome govori fra Stipo Alandžak, jedan od glavnih ljudi kada je organizacija Ljetne škole u pitanju.

Fotografije možete pogledati na klikom na link OVDJE.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.