Lokalne Teme(FOTO/VIDEO) Drugi moto susreti u Visokom

(FOTO/VIDEO) Drugi moto susreti u Visokom

Od prvog do trećeg septembra ove godine u Visokom se održavaju drugi po redu Moto susreti. Organizatori, članovi MK “Karo” Visoko su se potrudili da ove susrete pripreme na najbolji mogući način te da upravo ovi dani u našem gradu prođu u znaku motora.

Moto susreti se održavaju na platou Kulturnog centra Altindag-Visoko, a prve noći sve prisutne su zabavljati momci iz benda Tregeri, čije su predgrupe bili Zen i Night. U subotu je nastavljeno druženje motorista iz cijelog regiona, uz moto igre, ali i svečani defile koji je upriličen ulicama Visokog. Kada je muzika u pitanju, druga noć je rezervisana za bend Naftalin, uz predgrupu bend Demetra.

Pogledajte kako je izgledao defile motorista ulicama Visokog, kao i fotogaleriju:

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K/Bojan K.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE