Lokalne Teme(FOTO/VIDEO) Delegacije regionalnih olimpijskih komiteta posjetile kompleks Ravne

(FOTO/VIDEO) Delegacije regionalnih olimpijskih komiteta posjetile kompleks Ravne

U srijedu su u posjeti kompleksu Ravne i Fondaciji “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” boravile delegacije olimpijskih komiteta sa područja Balkana, a koje se nalaze ovih dana u našoj zemlji povodom obilježavanja 40. godišnjice od Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu.

Domaćini su im bili prvi čovjek Fondacije dr. Semir Osmanagić i član Upravnog odbora Fondacije Goran Andrijanić, a gosti su imali priliku obići Muzej Fondacije, tunele Ravne kao i park “Ravne 2”. Svi su iskazali svoje oduševljenje viđenim, posebno jer je većina njih po prvi put u Visokom i kompleksu Ravne, a u nastavku možete pogledati video prilog ove posjete te poslušati izjave Božidara Maljkovića, predsjednika Olimpijskog komiteta Srbije, Izeta Rađe, predsjednika OK BiH, dr. Semira Osmanagića te predsjednika Olimpijskog komiteta Albanije. Tu je naravno i velika fotogalerija koju smo napravili za vas.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE