Lokalne Teme(FOTO/VIDEO) Defile maturanata Medrese "Osman ef. Redžović"

(FOTO/VIDEO) Defile maturanata Medrese “Osman ef. Redžović”

Povodom završetka školovanja i ispraćaja 26. generacije maturanata JU Medresa “Osman ef. Redžović” organizovala je svečani defile u petak, 21. maja 2021. godine. Svečani defile je započeo ispred Medrese, nastavio polaganjem cvijeća i učenjem Fatihe na šehidskom obilježju u Gračanici kao i na spomen obilježju šehidima i poginulim borcima u Visokom. Maturanti su nakon toga prodefilovali glavnom visočkom ulicom i svoje druženje nastavili u Kulturnom centru Altindag-Visoko. U nastavku možete pogledati fotografije i videa vezana za defile maturanate.

 

 

 

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE