NaslovnicaLokalne Teme(FOTO/VIDEO) ...

(FOTO/VIDEO) Defile maturanata Medrese “Osman ef. Redžović”

Povodom završetka školovanja i ispraćaja 26. generacije maturanata JU Medresa “Osman ef. Redžović” organizovala je svečani defile u petak, 21. maja 2021. godine. Svečani defile je započeo ispred Medrese, nastavio polaganjem cvijeća i učenjem Fatihe na šehidskom obilježju u Gračanici kao i na spomen obilježju šehidima i poginulim borcima u Visokom. Maturanti su nakon toga prodefilovali glavnom visočkom ulicom i svoje druženje nastavili u Kulturnom centru Altindag-Visoko. U nastavku možete pogledati fotografije i videa vezana za defile maturanate.

 

 

 

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.