NaslovnicaLokalne Teme(FOTO/VIDEO) ...

(FOTO/VIDEO) Bivši maturanti visočke Gimnazije obilježili 51. godišnjicu mature

17. generacija visočke Gimnazije, koja je tada nosila naziv “Janko Balorda”, u subotu 4. juna 2022. godine svečano je obilježila 51. godišnjicu mature. U pitanju je generacija 1970/71. koja je prošle godine namjeravala proslaviti pola vijeka od maturiranja, no situacija sa koronavirusom to nije dozvolila, pa je obilježavanje prebačeno za ovu godinu.

Na obilježavanju u sadašnjoj zgradi Gimnazije “Visoko” okupilo se 20-ak bivših učenika ove generacije, a prozivku učenika izvršio je njihov profesor Darko Ćurčić, dok je prisutan bio i profesor Ibrahim Krzović. U nastavku pogledajte video sa obilježavanja te fotogaleriju.

Fotogalerija:

Visoko.co.ba/Neven K.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.