NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) Veoma ...

(FOTO) Veoma uspješna Ljetna škola u Zavičajnom muzeju u Visokom

Zavičajni muzej iz Visokog je sredinom jula mjeseca organizovao edukativno-kreativne radionice za djecu pod nazivom “Ljetna škola u muzeju”. Radionice su održane u prostorijama Muzeja, a voditelj radionica je bila Amina Ismić.

“Naša sreća i zadovoljstvo projektima u kojima djeca imaju priliku da pokažu svoju osobnost, kreativnost i lični doživljaj kulturnohistorijskog naslijeđa dobiva drugi smisao kada se odigrava u muzeju. S ponosom predstavljamo prve polaznike Ljetne škole dvodnevnih radionica od ukupno četiri sata igre, zabave i učenja. Radujemo se novim druženjima u mjesecu augustu”, poručili su putem svoje FB stranice iz Zavičajnog muzeja Visoko.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.