(FOTO) Uspješni takmičari Streljačkog kluba “Visoko”

Proteklog vikenda, u sklopu priprema za finalno kolo Premijer lige BiH koje će se održati u Trebinju sredinom oktobra, strijelci SK „Visoko“ nastupili su na turnirima u Maglaju i Novom Travniku.

U subotu, 24.09.2022. godine je održano III kolo Lige Ze-do kantona standard zračna puška na kojem je ekipa u sastavu Mimić Abdullah, Čato Bekir i Ahmić Emin osvojila prvo mjesto, a Mimić Abdullah i Čato Bekir pojedinačno su osvojili prvo i drugo mjesto.

U nedjelju, 25.09.2022. godine na turniru KUP Novi Travnik 2022. nastupili su strijelci u disciplinama zračna puška seniori, zračni pištolj saeniori, zračni pištolj seniorke i mix tim zračna puška. Ekipa seniori zračna puška osvojili su prvo mjesto, Mimić Abdullah je osvojio prvo mjesto, a Čato Bekir treće. Ekipa pištolj osvojila je drugo mjesto, a Avdović Emin bio je treći. Osmanović Amina osvojila je drugo mjesto u disciplini pištolj. U disciplini Mix tim zračna puška Mimić Abdullah i Arnautović Almedina osvojili su prvo mjesto. Na oba takmičenja SK “Visoko” je bio najuspješniji klub.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.