NaslovnicaFoto KornerFOTO: Uprilič...

FOTO: Upriličeno polaganje kamen temeljca za obdanište, donaciju Abras Company

Danas je u Prijekom, na mjestu nekadašnje visočkog vrtića, upriličena svečanost polaganja kamena temeljca za izgradnju novog vrtića, a koji je donacija visočkih prijatelja.

Naime, u sklopu programa obilježavanja 29. augusta, Dana općine Visoko, upriličeno je i polaganje kamen temeljca, na mjestu gdje će uskoro početi izgradnja novog, savremenog vrtića za svu visočku djecu, a što je donacija Ahmeda Alabrasa, vlasnika Abras Company d.o.o. Visoko. Ova firma je tek odnedavno počela svoje poslovanje u Visokom, ali je već uveliko pomogla mnoge projekte lokalne zajednice, što sigurno treba biti primjer i drugim visočkim kompanijama, jer je to zaista velikodušna podrška za grad.

U prisustvu brojnih zvanica i posjetilaca kamen temeljac je položio donator, Ahmed Alabras, naravno uz pomoć mališana iz visočkog vrtića, koji su se zaista obradovali početku izgradnje njihovog budućeg doma, kao i uz pomoć načelnice općine Visoko, Amre Babić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.