NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) Učenic...

(FOTO) Učenici OŠ “Musa Ćazim Ćatić” posjetili nekoliko ustanova u Visokom

Učenici IIa i IIb razreda OŠ “Musa Ćazim Ćatić” iz Gračanice kod Visokog sa učiteljicama Hasandić Almom i Gačan Merimom danas su posjetili PU Visoko, Zavičajni muzej grada Visoko, Gradsku biblioteku Visoko i Vatrogasnu stanicu Visoko. Iz škole se zahvaljuju osoblju pomenutih ustanova na gostoprimstvu, strpljenju, susretljivosti i ljubaznosti.

“Inžinjeri, profesori, slikari, poduzetnici, pisci, novinari, bibliotekari ili psiholozi… Ko zna šta će ko od njih postati? Ko zna kakvi su putevi pred njima? Ali ovaj današnji im je za svaku pohvalu jer ih je doveo u Biblioteku”, poručili su iz Gradske biblioteke Visoko.

“Učenici dva odjeljenja drugog razreda sa učiteljicama razgledali su muzejske postavke u pratnji kustosice Muzeja. Nadamo se da će ova posjeta biti početak našeg druženja i sa učenicima ostalih odjeljenja ove škole”, istakli su iz Zavičajnog muzeja u Visokom.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.