(FOTO) U Visokom održana promocija knjige akademika Mirka Pejanovića

U srijedu je u organizaciji JU Centar za kulturu, sport i informisanje Visoko održana promocija knjige “Državnost BiH u XX i XXI stoljeću” akademika Mirka Pejanovića, potpredsjednika Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine. Specijalni gost na promociji koja je održana u kupoli Kulturnog centra Altindag bio je prof. dr. Hilmo Neimarlija, profesor Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu, dok su ulogu promotora imali prof. dr. Sead Turčalo, dekan Fakulteta političkih nauka u Sarajevu i prof. dr. Pavle Mijović, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Sarajevu. Također, prisutnim se na početku promocije obratio i gradonačelnik Visokog Mirza Ganić.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.