NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) Svečan...

(FOTO) Svečano otvorena manifestacija “Visočka zimnica”

U organizaciji Gradske uprave Visoko, u naselju Prijeko, tačnije ispred zgrade Kulturnog centra Altindag-Visoko svečano je otvorena manifestacija “Visočka zimnica”. Učesnici manifestacije su visočki poljoprivredni proizvođači, a u ponudi se mogu naći domaći proizvodi, voće, povrće, sokovi, džemovi, med, sapuni, suho meso i još mnogo toga. Na manifestaciji je učešće uzelo preko 20 izlagača, a planirano je da “Visočka zimnica” traje do 18 sati. Čast da manifestaciju proglasi otvorenom pripala je gradonačelniku Mirzi Ganiću, koji je tom prilikom još jednom napomenuo značaj poljoprivrede i domaće proizvodnje za ukupan razvoj grada i države.

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.