Lokalne TemeSport(FOTO) Strijelci iz Moštra na turniru 'Travničkih večeri'

(FOTO) Strijelci iz Moštra na turniru ‘Travničkih večeri’

U okviru manifestacije „Travničke večeri“ u prostorijama PSKC „Pirota“ u novootvorenim prostorijama Sportskog streljačkog kluba „Target“ u Travniku upriličen je streljački turnir u gađanju vazdušnom puškom.

Na turniru nastupilo 13 sportsko-streljačkih klubova sa prostora cijele Bosne i Hercegovine.

Među 13   ekipa iz  BiH, Udruženje strijelaca „ 20.juni *92“ iz Moštra plasirali su se na 8. mjestu. Po izjavi predstavnika kluba u pojedinačnim postignućima rezultati su više nego dobri tako da u kategoriji juniorke sjajno 3. mjesto osvojila je Nedžma Puščul, u kategoriji kadeta 4. mjesto i diploma za nastup pripala je Omanović Farisu,  dok u seniorskoj konkurenciji Šubić Amir osvaja vrijedno  6. mjesto.

Nakon pauze u radu kluba i opće poznatih teških uslova za rad i treniranje US „ 20.juni *92“ je zadovoljno postignutim rezultatima i najavljuju još bolje u narednom periodu.

 

Visoko.co.ba/Senad Goralija


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE