FOTO / SDA Visoko: SIGURNO i predano! SIGURNO SDA pobjeđuju u Visokom! Budite i Vi dio pobjedničkog tima!

Naši kandidati su mladi ljudi, sposobni, obrazovani, prosperitetni. Naši kandidati poznaju svoju geografiju i svoj narod, iz te geografije i toga naroda su proistekli. Naši kandidati znaju, hoće i mogu. Našim kandidati su društveno korisni i društveno odgovorni.

Dok se drugi bave “legalnim” i “legitimnim” predstavljanjima, mi smo sigurni da se legalno i legitimno može biti samo uz brz ekonomski razvoj, privrednu razvijenost, infrastrukturnu uvezanost i socijalnu osvještenost.

Razvoj je višedimenzionalan proces koji obuhvata sve segmente života – ekonomiju, društvo, okoliš, prostor, institucije, standard života, a koji paralelno oblikuju vladin sektor, privatni sektor, lokalna zajednica i nevladine organizacije. Ovako se gradi i ovako ćemo i dalje!

Legalno i legitimno je imati državu, ali domoljubno je i ljudski svoju državu štititi i razvijati.

SDA SIGURNO za ekonomski razvijenu i socijalno sigurnu državu svih njenih građana!

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.